Με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 17-5-2023 η θεατρική ομάδα του 1ου Ε.Κ. Δυτικής Αττικής ανέβασε τη θεατρική παράσταση “Πλούτος” του Αριστοφάνη, στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας, μπροστά σε πλήθος κόσμου.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες έπαιξαν τους ρόλους τους με μεράκι, μετέφεραν στο κοινό τα κοινωνικά μηνύματα του έργου, συγκίνησαν και καταχειροκροτήθηκαν, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι οι μαθητές του ΕΠΑΛ όλα τα μπορούν! Συγχαρητήρια στη θεατρική ομάδα και σε όλους τους συντελεστές.

Το συντονισμό τη δράσης ανέλαβαν η κυρία Κατερίνα Λιάσκου και η κυρία Ελένη Γρίβα.

Ευχαριστούμε  τον κ. Βαγγέλη Λιγγο, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου και την γραμματεία που μας παραχώρησαν την αίθουσα και την κα Κατερίνα Τσικιτζέλα, πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής που μας στηρίζει πάντα.

Παράλληλα, να αναφέρουμε πως η θεατρική μας ομάδα συνεργάστηκε με το ΠΕΠΑΛ Ελευσίνας στο σχέδιο δράσης ΜΝΑΕ του ΠΕΠΑΛ στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης “Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης του έργου “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ”» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές να συμμετέχουν σε θεατρικά δρώμενα.